sábado, 5 de noviembre de 2011

Hallowen



El dijous 27 d’octubre es celebrà a l’escola de Benavites la festa de Halloween( Dia dels Morts). És una tradició americana que s’ha estés per tot el món i va evolucionant poc a poc. La festa es celebra en realitat el 31 d’octubre, però eixe dia era festa i no podíem celebrar-la a l’escola i es traslladà unes dies abans. En Amèrica consisteix en anar pels carrers tocant a les portes i dient “trick o treating” que significa “ truc o tracte”. Si contesten trick entre tots el grup cal planejar un susto i si contesten tracte, es farà un tracte, per exemple que en donen caramels i aixi et deixen en pau.

A l’escola l’hem celebrat de forma diferent, ens hem disfressat de vampirs, calaveres, zombis, fantasmes…. I a més a més hem fet uns tallers que estaven organitzats pels alumnes de 5é i 6é. En concret hi havien tres tallers:

LA PITONISA REINOLDS, que consistia en que et llegia les línies de les mans. Taller que va tindre molta acceptació i endevina el futur a la majoria. Al seu costat custodiant a la pitonissa estaven Hevel i Juanjo.

L’altre taller era PINTA I ASUSTA, consistia en pintar-te la cara de zombi o de vampir després anaven asustant als altres companys- Dirigia el taller Syra i Sergio, ajudats per les mestres.

I el tercer taller CHIKEN MOMMY, en el que els xiquets es ficaven en grups de tres o de quatre i tenien que embolicar tipus mòmia amb rolls de paper, després tenien que provar menjars hallowencs i que tenien que encertar, per exemple: melmelada amb sobrassada, beguda sanguinolenta. Aquest taller estava preparat per Clàudia, Andrea, Inés i Alba.

Després d’un ratet divertint-se, vingué l’hora del berenar que portaren els xiquets. A la taula estaven una varietat de dolços com galetes, coques, ungles de bruixa. Tot molt bo.

Ara a esperar un altre Halloween. Adéu amics

No hay comentarios:

Publicar un comentario